_______________________________________________________________________  
  Voor veel mensen is het niet zomaar wat om bijvoorbeeld een set banden te sponsoren. De prijs van een set banden ligt al gauw op 325,- euro. Dit is voor de meeste particulieren (vrienden en kennissen) meestal teveel geld. Voor de mensen die mij evengoed willen steunen heb ik daarom de Club Van 50 bedacht. De Club Van 50 zal bestaan uit mensen die mij allemaal eenmalig in dit seizoen 50 euro sponsoren.
50,- Euro is een relatief laag bedrag in vergelijking met wat ik in totaal nodig zal hebben voor seizoen 2008. Maar iedere kleine bijdrage is er toch weer een. Daarom zal ik het echt enorm waarderen als er een hoop mensen zijn die mij op deze manier willen steunen met mijn sport. Het geld wat overblijft aan de Club van 50 zal worden besteed aan bijvoorbeeld banden, inschrijfkosten, onderhoud aan de motor en bij eventuele schade ten gevolg van een valpartij.

Op mijn website zal ik een lijst bijhouden met daarop alle namen van de leden. Alle mensen die mij op deze manier willen sponsoren krijgen daar uiteraard ook wat voor terug. Na iedere race zal ik al mijn sponsors een mailtje sturen met daarin de laatste nieuwtjes over mijn raceactiviteiten. Ook is iedereen natuurlijk van harte welkom bij de races waar ik aan deelneem.

Mensen die ge´nteresseerd zijn om mee te doen met de Club Van 50 kunnen contact met mij opnemen.

Vriendelijke racegroetjes,
Alex Zuurbier
Dutch Supersport #4
  Johan Kaag
Yvonne laan 
Jesper+Danielle
Wouter+Annemiek
Job+Sandra
Anna+Fried
Anna+Fried
Bjorn Vermazen
Ard Molenaar 
Marieke Ruyter
Fam. Simon Huisman
Nanne Groot 
Fam. Appelman